HomeNieuwsEntertainmentLaura uit ‘Blind Getrouwd’ kondigt HEUGLIJK nieuws aan: «Zo blij voor jou!»

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ kondigt HEUGLIJK nieuws aan: «Zo blij voor jou!»

Fantastisch nieuws voor Laura en haar partner Yorben! Ze stappen binnenkort immers in het huwelijksbootje…

Ze trouwde al een keer in 2020, toen ze tevergeefs gekoppeld werd aan Sonny, maar deze keer is het écht voor echt. Laura Lieckens werd ten huwelijk gevraagd door haar vriend – en tevens papa van haar zoontje Eben – Yorben en ze antwoordde resoluut met ‘ja’.

Kostbare bezittingen

«Technisch gezien is het van de moetes…», knipoogt de 29-jarige interieurarchitecte op Instagram. «Maar het is ook echt uit liefde. Hij schonk me de twee kostbaarste bezittingen in mijn leven en hij weet ook de b*tch in mij te appreciëren. Dan kan je alleen maar ‘ja’ zeggen», vertelt ze over de man met wie ze sinds 2021 een koppel vormt en die een dochtertje – Enthe – uit een vorige relatie heeft.

Felicitaties

Haar volgers zijn uiteraard in de wolken met het nieuws. «Gefeliciteerd! Zo blij voor jou!», «Dikke proficiat! Geweldig nieuws! Geniet van jullie mooie gezinnetje. Maak leuke, liefdevolle en zeker gekke memories», «Zo blij voor jou dat je gelukkig bent! Jullie zijn een mooi koppel en gezin samen!», wordt er gereageerd.

Instagram CpvDlk_t3I7


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/showbizz/laura-uit-blind-getrouwd-kondigt-heuglijk-nieuws-aan-zo-blij-voor-jou

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels