HomeNieuwsEntertainmentLaura uit ‘Blind Getrouwd’ is duidelijk: “Nee, ik ben niet zwanger” (foto)

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ is duidelijk: “Nee, ik ben niet zwanger” (foto)

Om eventuele vermoedens van volgers al meteen van antwoord te dienen, deelde Laura Lieckens op Instagram mee dat haar buikje niet het gevolg is van een zwangerschap.

Een jaar geleden begon het ‘Blind Getrouwd’-avontuur van Laura Lieckens. De 27-jarige interieurarchitecte werd aan Sonny gekoppeld, maar dat draaide uiteindelijk op een scheiding uit. Toch heeft ze geen spijt van haar deelname. “Het was een periode waar ik enorm veel van genoten heb en enorm veel van geleerd heb. De eerste weken had ik het lastig, maar ik ben altijd mezelf gebleven en ben nooit een rolletje gaan spelen ondanks dat ik wist dat ik gefilmd werd. Ik hoopte ook dat dit een blijvend sprookje was, maar sommige dingen lopen niet helemaal zoals je wilt”, schreef ze enkele dagen geleden op Instagram.

Boterham

Intussen is Laura nog steeds vrijgezel, al durft ze haar volgers af en toe weleens anders doen vermoeden. Zo deelde ze onlangs een foto waarop ze geniet van een ontbijt op bed dat ze van een mysterieus persoon cadeau kreeg.

Vrijdag ging ze naar de dokter en deelde ze een foto waarop ze een buikje lijkt te hebben. “Ik ben niet zwanger. Ik heb gewoon een boterham te veel gegeten”, knipoogde ze.

Zonder broek

Laura is overigens grote fan van de Rode Duivels. Donderdagavond postte ze een gewaagde foto waarop ze alleen een shirtje van debutant Zinho Vanheusden draagt. Jammer genoeg werd het geen 3-0, maar 1-1 tegen Ivoorkust.

Instagram Stories / @lauralieckens

Het bericht Laura uit ‘Blind Getrouwd’ is duidelijk: “Nee, ik ben niet zwanger” (foto) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels