HomeNieuwsEntertainmentLaura uit ‘Blind Getrouwd’ doet volgers speculeren met deze foto: «Ben je...

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ doet volgers speculeren met deze foto: «Ben je zwanger?»

Laura Lieckens geniet momenteel van een welverdiende vakantie en deelde een foto vanop het strand. Haar volgers wensen haar veel plezier, al kreeg ze ook de vraag of ze zwanger is…

De 29-jarige interieurarchitecte vertoeft nog enkele dagen in Gran Canaria. Daar geniet ze van zon, zee en strand bij temperaturen rond de 23 graden. Ze deelde een leuk vakantiekiekje op Instagram. «Na drie dagen alleen maar te werken, ga ik nu nog drie dagen van de zon genieten», schrijft ze erbij.

Opvallende vraag

Haar volgers zijn blij voor haar, al stelde een enkeling een opvallende vraag. «Meer dan verdiend! Neem de zon maar terug mee», «Groot gelijk, geniet van je verlof», «Topmodel», «Je blijft toch wel een ongelooflijke knapperd hoor», en «Ben je zwanger? Ik kreeg ineens dat gevoel, maar ik zie (nog) geen buikje…», klinkt het onder meer in de reacties.

Kinderwens

Of dat laatste klopt, is niet duidelijk. Wél weten we dat Laura sinds vorig jaar een relatie heeft met elektricien Yorben (29), die een dochtertje heeft uit een vorige relatie. Ze wonen zelfs al samen in zijn appartement in Zottegem. In een interview van enkele maanden geleden gaven ze aan dat ze wel degelijk aan kinderen denken. «Ik zie onze toekomst samen rooskleurig in, niet enkel door de vooruitzichten van de bouwgrond die we hebben gekocht. Laat dat een eerste stap zijn, maar we denken zeker aan kindjes», zei Yorben in Story. «We willen er zeker niet te lang mee wachten», besloot Laura.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/laura-uit-blind-getrouwd-doet-volgers-speculeren-met-deze-foto-ben-je-zwanger

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels