HomeNieuwsEntertainment“Lady Gaga en Bradley Cooper vormen een stel”

“Lady Gaga en Bradley Cooper vormen een stel”

In de succesvolle film ‘A Star is Born’ spelen Lady Gaga en Bradley Cooper een verliefd stel. De chemie spatte van het scherm af, en nu zouden de twee ook in het echte leven een romance hebben. Volgens het Amerikaanse magazine In Touch zou Gaga zelfs bij Cooper zijn ingetrokken. 

Tijdens het draaien van de Oscarwinnende prent hadden de twee allebei nog een relatie. Die zijn inmiddels gestrand, volgens ingewijden omdat tussen de zangeres en de steracteur ook echt een vonk zou zijn overgeslaan. Het laatste nieuws: zij zou inmiddels zijn ingetrokken in zijn miljoenenvilla.

West Village

Het was aanvankelijk de bedoeling dat de 44-jarige Cooper in het twaalf miljoen euro tellende optrekje in het hippe West Village in New York zou gaan wonen met zijn liefje Irina Shayk.

Het Amerikaanse magazine In Touch bericht nu dat hij daar niet met Shayk, maar wel met Lady Gaga (33) samenwoont. Zij verbrak onlangs de verloving met impresario Christian Carino. Pijnlijk detail: hij had net een grote tattoo van haar gezicht op zijn arm laten tatoëeren.

Een insider weet zelfs te vertellen dat Gaga – echte naam Stefani Germanotta – inmiddels haar complete boeltje heeft laten invliegen in zijn vijf verdiepingen tellende mega-appartement. Zelf hebben de twee sterren nog niets losgelaten over hun eventuele romance.

Het bericht “Lady Gaga en Bradley Cooper vormen een stel” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels