HomeNieuwsEntertainmentLady Gaga droeg historische ketting van miljoenen euro’s tijdens Oscaruitreiking

Lady Gaga droeg historische ketting van miljoenen euro’s tijdens Oscaruitreiking

De Amerikaanse zangeres viel extra hard op tijdens de Oscars door haar outfit. En meer bepaald haar halsketting. Die werd door slechts drie vrouwen ooit gedragen.

Lady Gaga sleepte vannacht haar eerste Oscar in de wacht. Ze won de award van ‘Beste Originele Song’ voor haar nummer ‘Shallow’ in de film ‘A Star Is Born’. Maar heel wat aandacht ging tevens naar de outfit van de 32-jarige zangeres.

Tiffany Diamond

Ze paradeerde in een prachtige zwarte baljurk van de bekende modeontwerper Alexander McQueen. En daarop droeg ze een heel exclusieve halsketting van 128 karaat, de ‘Tiffany Diamond’. Het pronkstuk werd doorheen zijn geschiedenis van 142 jaar door slechts drie vrouwen gedragen.

Audrey Hepburn

Activiste Mary Whitehouse droeg de gele diamant voor het eerst tijdens het Tiffany Ball in 1957, actrice Audrey Hepburn kreeg het juweel aan in de film ‘Breakfast at Tiffany’s’, en nu dus ook Lady Gaga. De waarde van het sieraad wordt geschat op 30 miljoen dollar. De volledige outfit die Lady Gaga droeg tijdens de Oscars zou maar liefst 69 miljoen dollar waard zijn.

AFP / JB Lacroix

 

Lady Gaga bracht tijdens de Oscaruitreiking haar nummer ‘Shallow’ nog eens, samen met Bradley Cooper. Dat zorgde voor een magisch moment.

Het bericht Lady Gaga droeg historische ketting van miljoenen euro’s tijdens Oscaruitreiking verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels