HomeNieuwsEntertainmentLaatste seizoen van ‘Game of Thrones’ start in april 2019

Laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ start in april 2019

Fans van ‘Game of Thrones’ kunnen beginnen aftellen. Nog ruim veertien maanden en het nieuwe seizoen van de populaire HBO-reeks ‘Game of Thrones’ wordt uitgezonden. Dat vertelde Maisie Williams, die al zeven jaar de rol van Arya Stark speelt, in een interview met Metro.

“Normaal gezien ronden we de opnames af in december. De eerste aflevering zal in april verschijnen”, verklapte de actrice. Het lange wachten wordt veroorzaakt door het monteren van de afleveringen, een karwei dat blijkbaar veel tijd in beslag neemt. Maar de 20-jarige ster verzekert dat het geduld van de fans beloond zal worden. “We willen niet overhaast een einde breien aan de serie. We zijn het aan de kijkers verplicht om het laatste seizoen zo goed mogelijk af te ronden.”

Peis en vree voor Arya

Williams hoopt dat haar personage wat welverdiende rust vindt. “Arya heeft veel bittere en agressieve ervaringen achter de rug. Ik zou het geweldig vinden moest ze zichzelf een beetje terugvinden en al haar woede en wrok kunnen loslaten. Ik hoop dat ze op het einde gelukkig is”, zo zegt ze nog.

Tot slot geeft ze nog toe dat het vreemd gaat zijn om niet langer samen te werken met de rest van de cast. “We kwamen zo goed overeen en waren een echte hechte groep”, besluit ze.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels