HomeNieuwsEntertainmentKristen Bell wil nog eens Veronica Mars spelen

Kristen Bell wil nog eens Veronica Mars spelen

Kristen Bell is van plan om nog een keer in de huid te kruipen van privédetective Veronica Mars. Dat heeft ze beloofd tijdens een Facebook Live sessie.

De actrice speelde drie seizoenen lang de hoofdrol in de gelijknamige tienerserie, tot de show in 2007 van de buis werd gehaald. Het is geen verrassing dat fans destijds in rep en roer stonden. Toen er zes jaar later nog steeds vraag was naar de terugkeer van ‘Veronica Mars’, besloot de Hollywoodster om een film te maken over het hoofdpersonage. Via een kickstartercampagne haalde ze in een mum van tijd 2 miljoen dollar op, genoeg om de nieuwe prent mee te financieren.

“Desnoods doe ik het op mijn tachtigste”

Haar collega Ryan Hansen, die ook een rolletje vertolkte in de reeks en de film, polste in de Facebook Live-video naar de toekomstplannen van Bell. Haar antwoord was veelbelovend. “Ik ben zeker bereid om tijd en moeite te steken in een revival van ‘Veronica Mars’. Ik bedoel, als ik het zoals ‘Murder She Wrote nog op mijn tachtigste moet doen, dan doe ik dat. Maar het gaat gebeuren.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels