HomeNieuwsEntertainmentKoen Wauters en Valerie De Booser zetten punt achter relatie: "Emotioneel erg...

Koen Wauters en Valerie De Booser zetten punt achter relatie: “Emotioneel erg zwaar” (foto)

Dat laten Koen en Valerie weten via Instagram.

Klein bommetje in ’t Vlaamse showbizzland. Zonet hebben Koen Wauters en Valerie De Booser aangekondigd dat ze hun relatie beëindigen.

“Na 17 jaar lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, hebben Valerie en ik besloten onze relatie te beëindigen. Ook al wilden we niks liever dan eeuwig bij elkaar blijven en ook al hebben we voor elkaar gevochten tot het einde, toch nemen we samen deze aartsmoeilijke beslissing”, klinkt het op Instagram.

“Uit elkaar gegroeid”

“We moeten eerlijk zijn met onszelf: door de jaren heen zijn we uit elkaar gegroeid. Het is emotioneel erg zwaar. We hebben immers vele mooie jaren gehad en hebben samen fantastische kinderen. En daar ligt nu voor ons allebei de focus: de zorg voor en het welzijn van onze kinderen primeert. Door hen zullen we altijd verbonden blijven.”

“Geen derde partij in het spel”

De emotionele boodschap gaat verder: “Er is, voor alle duidelijkheid, geen derde partij in het spel en we gaan in goede verstandhouding uit elkaar. Nu willen we rust vinden en stabiliteit bieden aan de kinderen. Dat houdt in dat we geen commentaar zullen geven op onze breuk, ook voor interviews zijn we niet beschikbaar. We hopen dat iedereen dat zal respecteren. Dank daarvoor”, sluit de boodschap af.

https://www.instagram.com/p/B7d_-uAgl4X/

Foto: Belga

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels