HomeNieuwsEntertainmentKobe Ilsen: “Voor BV-versie van ‘Blind Getrouwd’ mogen ze me bellen”

Kobe Ilsen: “Voor BV-versie van ‘Blind Getrouwd’ mogen ze me bellen”

Kobe Ilsen ziet het zeker zitten om via Blind Getrouwd een BV-lief te vinden. De presentator vindt het een boeiende gedachte om zijn liefdesgeluk aan de wetenschap toe te vertrouwen. Dat vertelt de presentator in een interview met Story.

Kobe Ilsen voelt zich niet te goed voor de gewone versie van ‘Blind Getrouwd’, maar hij mag er van de VRT niet aan deelnemen. “Als er ooit een BV-versie komt, dan mogen ze me bellen”, aldus Ilsen. “Op basis van de wetenschap gekoppeld worden: dat lijkt me interessant.”

Homoseksueel

Volgens de geruchtenmolen zou de presentator een relatie hebben met Viktor Verhulst, de zoon van Gert Verhulst. Maar Marthe De Pillecyn – Viktors lief en de ‘zwarte’ van K3 – hoeft geen schrik te hebben. “Ik sla Viktor wel eens graag op de poep, maar ik ben geen homo. Ik ben een heel fysieke man”, verduidelijkt Ilsen in Story. “Ik knuffel en zoen graag, en loop met mijn beste vrienden hand in hand over straat. Dus ik begrijp die veronderstellingen wel. Vroeger, toen ik jonger was, heb ik geëxperimenteerd. Je kunt toch niet weten of je witloof lust als je het nog nooit hebt gegeten? Maar het smaakte nogal bitter. Dus voor eens en altijd: ik val op vrouwen.”

Het bericht Kobe Ilsen: “Voor BV-versie van ‘Blind Getrouwd’ mogen ze me bellen” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels