HomeNieuwsEntertainmentKnappe golfster verkozen tot 'meest sexy vrouw ter wereld': "Ik voel me...

Knappe golfster verkozen tot ‘meest sexy vrouw ter wereld’: “Ik voel me zo vereerd!” (foto’s)

Paige Spiranac is haar naam. En de 29-jarige dame werd door mannenblad Maxim uitgeroepen tot ‘meest sexy vrouw ter wereld’.

Met zo’n 3.3 miljoen volgers op Instagram, mag je Paige Spiranac zeker populair noemen. Op haar pagina deelt ze geregeld leuke golf-gerelateerde beelden, afgewisseld met pikantere foto’s en filmpjes. Recent pakte ze echter uit met onderstaande post. “Ik ben zo vereerd dat ik dit jaar door ‘Maxim’ uitgeroepen ben tot ‘meest sexy vrouw ter wereld’! Toen ik het bericht kreeg, bleef ik vragen: “Weet je het zeker?”. Ik kon het echt niet geloven… ‘Sexy zijn’ heeft voor mij te maken met zelfvertrouwen en je lekker in je vel voelen. Ik heb altijd geprobeerd trouw te blijven aan mezelf, op mijn eigen onconventionele pad. En nu ben ik zo trots dat ik al die geweldige vrouwen mag opvolgen die de titel de jaren voordien kregen”, plaatst ze bij enkele foto’s uit het magazine.

“Zo verdiend!”

Haar fans zijn er als de kippen bij om lovend te reageren. “Zo verdiend”, klinkt het meermaals. “Proficiat”, lezen we verder. “Zo’n mooi persoon, langs de binnen- én buitenkant”, besluit een laatste fan nog. Hoog tijd, denken we dan, om eens een kijkje te nemen! En druk waar het kan op het pijltje naar rechts om meer foto’s te zien.

Foto: Instagram – Bron: Maxim

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels