HomeNieuwsEntertainmentKlaasje droomt over warmer weer met leuke bikinifoto, Evi Hanssen deelt pikant...

Klaasje droomt over warmer weer met leuke bikinifoto, Evi Hanssen deelt pikant plaatje om deze belangrijke reden (foto’s)

Een nieuwe dag, een nieuwe lading BV-prentjes.

Dankzij een snelle blik door het raam kunnen we wederom bevestigen: ’t is nog steeds behoorlijk frisjes buiten. Dat weet Klaasje ook. “Vinden jullie sneeuw ook zo leuk?”, vraagt ze zich af. Aan die vraag voegt ze ook nog enkele hashtags én een leuke bikinifoto toe. En dat vinden haar fans meer dan leuk. “Sneeuw is zalig en winter is het beste seizoen, maar als de zomer meer van dit soort foto’s zal opleveren, laat die zomer dan maar komen”, reageert een enthousiaste volger.

https://www.instagram.com/p/Bs_CiAzBn43/

Evi Hanssen deelde dan weer onderstaand, pikant plaatje. Maar dat deed ze niet zomaar. Ze is namelijk op zoek naar slachtoffer van ‘sextortion’. “Spannend, naaktfoto’s sturen naar je lief. Maar wat als je lief zegt dat hij je naaktfoto’s online gaat zetten zodat iedereen ze kan zien: je vrienden, je ouders, je leraars… Behalve als je hem nog meer naaktfoto’s stuurt. Of geld”, laat ze weten. “Voor een nieuw tv-programma ben ik op zoek naar dappere getuigen. Van alle leeftijden trouwens. Ben jij zelf slachtoffer, word jij afgeperst of ken jij zo iemand? Stuur me dan een bericht. En ik doe mijn uiterste best om jou te helpen”, vult ze verder aan in een videoboodschap.

Je kan Evi een berichtje sturen via Twitter of Instagram.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels