HomeNieuwsEntertainmentKlaasje deelt erg emotioneel bericht: "Dat moest allemaal nog even van mijn...

Klaasje deelt erg emotioneel bericht: “Dat moest allemaal nog even van mijn hart” (foto)

Op Instagram plaatst Klaasje, die we uiteraard kennen van K3, een prachtige foto en een al even prachtige boodschap.

Daarin richt ze zich in eerste instantie tot Hanne en Marthe. “Zes jaar geleden, op 6 november, begon voor ons een nieuw leven. Vandaag is ons laatste optreden (MNM Back to the 90s & Nillies, red.)… Lieve Marthe en Hanne: wat ben ik jullie toch ongelofelijk dankbaar voor alles wat jullie me hebben geleerd, jullie liefde en vriendschap”, opent Klaasje.

“Ik ben dankbaar voor hoe wij ons hebben mogen ontwikkelen tot de vrouwen die we zijn. Ik ben, zoals zussen dat zijn, ongelofelijk trots op jullie. Ik wens jullie echt het aller- allerbeste in de jaren die gaan komen. 🌈☀️🌈 Ik weet zeker dat we elkaar op de voet zullen volgen en ik zal onze ‘K3-jaren’ altijd in mijn hart bij me dragen”, gaat ze verder.

“Dat moest allemaal nog even van mijn hart”

“Vandaag treden we op, met ons drietjes, voor de allerlaatste keer in het Sportpaleis. WE GAAN KNALLEN!! 🎉 Ik heb mijn dankwoorden al vaak uitgesproken en wil vooral dat iedereen die ooit met ons heeft gewerkt weet: ik ben zo blij om zoveel fijne mensen om mij heen te hebben gehad. 💫 En veel van die mensen zullen met mij mee blijven gaan. En wie ik vaak vergeet te noemen: mijn hele familie en vriendenkring die mijn steunpilaren zijn en altijd zullen blijven ✨💙”, aldus Klaasje.

“Oké, dat moest allemaal nog even van mijn hart:) Ik voel me vooral heel blij en warm vanbinnen vandaag, op de dag die 6 jaar geleden levensveranderend is gebleken. Ik wil afsluiten met de quote die ik opschreef op de eerste bladzijde van mijn dagboek sinds de bootcamp van 2015: “Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de hele trap te zien, om de eerste stap te zetten” – Martin Luther King”, besluit het (weldra ex-)K3’tje.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels