HomeNieuwsEntertainmentKim Kardashian pronkt met lichaam nadat ze 10 kilogram afviel

Kim Kardashian pronkt met lichaam nadat ze 10 kilogram afviel

De Amerikaanse bekendheid Kim Kardashian heeft een pikant kiekje op Instagram gepost waarop te zien is dat ze weer haar verleidelijke, slanke zelve is. Vorig jaar kreeg ze immers heel wat bagger over zich heen nadat haar ‘lichamelijke gebreken’ uitvergroot werden.

De 38-jarige echtgenote van Kanye West is overduidelijk fier op haar prachtige lichaam. Donderdag plaatste ze een bikinifoto op Instagram vanuit haar dressing. De mama van drie titelt de foto ‘I need a spray tan’, en is al helemaal klaar voor de zomer.

Vorig jaar kreeg ze echter heel wat ranzige commentaar over zich heen toen een bikinifoto van haar op het strand inzoomde op haar onvolmaaktheden. Heel wat mensen vonden dat ze was bijgekomen en dat ze opvallend veel last had van cellulitis.

Krachttraining

Ze was behoorlijk van slag door die kritiek en besloot om keihard aan haar lichaam te werken. “Ik train ongeveer een uur en een half per dag. Ik doe vooral krachttraining en laat me daarbij helpen door een professionele bodybuilder”, vertelde ze aan E! News.

En jawel, dat heeft zijn vruchten afgeworpen. “Ik ben tien kilogram afgevallen. Daar ben ik erg trots op. Ik woog een lange tijd 63 kilogram, en nu klok ik af op 53 kilogram. Dat voelt erg goed”, klonk het.

View this post on Instagram

I need a spray tan

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

De beruchte foto van vorig jaar waarop heel wat kritiek kwam:

Het bericht Kim Kardashian pronkt met lichaam nadat ze 10 kilogram afviel verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels