HomeNieuwsEntertainmentKim Kardashian betaalt 5 jaar lang huur ex-gevangene

Kim Kardashian betaalt 5 jaar lang huur ex-gevangene

Een ex-gevangene die vanwege zijn achtergrond niet in aanmerking kwam voor een huis, heeft hulp gekregen van Kim Kardashian. De realityster toonde nogmaals haar groot hart en betaalt de komende vijf jaar de huur van Matthew Charles.

Volgens Country Music Television nam Kim contact op met Matthew nadat ze een verhaal had gelezen over zijn huisvestingsproblemen. “Hij was overdonderd door haar aanbod. Haar vrijgevigheid heeft zijn leven veranderd”, aldus een producer van de zender tegenover Us Weekly.


 

20 jaren celstraf achter de kiezen

Matthew werd in 2016 vrijgelaten nadat hij er 20 van de 35 jaren celstraf waar hij tot was veroordeeld op had zitten. Twee jaar later besloot een rechtbank dat hij de rest van de straf, die hij kreeg voor wapenbezit en drugshandel, toch uit moest zitten.

Volgens Us Weekly besprak Kim zijn zaak met president Trump tijdens een van haar bezoeken aan het Witte Huis. Hij kwam afgelopen januari opnieuw op vrije voeten.

Matthew heeft op Facebook laten weten dat Kim geen publiciteit wilde voor haar actie. “Maar dit is te mooi om niet te delen, mijn hart klapt bijna uit elkaar van het geluk.”

Het bericht Kim Kardashian betaalt 5 jaar lang huur ex-gevangene verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels