HomeNieuwsEntertainmentKijker ontdekt ‘blunder’ in Netflix-film ‘Don’t Look Up’: «Goed opgemerkt!» (video)

Kijker ontdekt ‘blunder’ in Netflix-film ‘Don’t Look Up’: «Goed opgemerkt!» (video)

Een TikTokker heeft een ‘fout’ gevonden in de film ‘Don’t Look Up’, die momenteel te zien is op Netflix. Op een bepaald moment zie je immers de filmcrew duidelijk in beeld. Volgens de regisseur was dat opzettelijk, maar daar twijfelt de ‘spotter’ sterk aan.

‘Don’t Look Up’ is een satirische sciencefictionfilm die momenteel in de top 10 van meest bekeken films op Netflix staat. De film gaat over twee astronomen (Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence) die een allesvernietigende komeet ontdekken en de wereld ervoor proberen te waarschuwen. Dat gaat echter niet zo makkelijk als verwacht.

Een kijker, Ben Köhler, spotte echter een ‘fout’ rond 1 uur en 28 minuten. Een seconde lang is de filmcrew dan in beeld. «Ze dachten waarschijnlijk dat niemand dat zou zien…», fronst hij de wenkbrauwen op TikTok.

Vreemde filmervaring

Regisseur Adam McKay heeft intussen gereageerd op de ontdekking. «Goed opgemerkt! We hebben dat shot van de crew er opzettelijk in gelaten om de vreemde filmervaring vast te leggen», schreef hij op Twitter.

TikTokker Ben gelooft er echter niets van. «Hij had beter gezegd dat hij het er in had gelaten om het harde werk van de filmcrew te tonen», knipoogt hij.

@sightpicture

#dontlookup #oops #moviemistakes

♬ original sound – Ben Köhler DP


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/kijker-ontdekt-blunder-netflix-film-dont-look-goed-opgemerkt-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels