HomeNieuwsEntertainmentKijk binnen op de set van ‘Big Little Lies’

Kijk binnen op de set van ‘Big Little Lies’

De opnames van het tweede seizoen ‘Big Little Lies’ zijn officieel begonnen. Nicole Kidman plaatste voor de gelegenheid een kiekje op Instagram. “De eerste dag op de set met Meryl en ‘mijn’ jongens!”

De 50-jarige Kidman is op de foto te zien met de pas aangenomen Meryl Streep. De Oscarwinnares speelt mee in het tweede seizoen van de hitserie. Het is een opmerkelijke zet voor de 68-jarige actrice die al jaren geen televisieklussen meer heeft aangenomen. Voor de Netflix-serie maakt ze een uitzondering. Volgens Streep zit de reeks heel goed in elkaar en is ze klaar voor een nieuw avontuur.

Het is al de derde Oscarwinnares, na Nicole Kidman en Reese Witherspoon, die de serie weet te strikken. Witherspoon, die samen met Nicole Kidman de producente én hoofdrolspeelster van de reeks is, toonde zich op Twitter een tijd geleden al erg enthousiast door de komst van Streep.

Golden Globes

‘Big Little Lies’ is een enorm succes en is meerdere keren in de prijzen gevallen. Zo kreeg het eerste seizoen 4 Golden Globes en een pak Emmy’s. De reeks vertelt het relaas van drie moeders met jonge kinderen in een fictief Californisch stadje. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Liane Moriarty.

Het bericht Kijk binnen op de set van ‘Big Little Lies’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels