HomeNieuwsEntertainmentKhloé Kardashian is relatieadvies beu

Khloé Kardashian is relatieadvies beu

Sinds het nieuws naar buiten kwam dat Khloé Kardashian bedrogen werd tijdens haar zwangerschap, wordt de realityster bedolven onder goedbedoeld relatieadvies. In een reeks Instagram-posts maakt ze nu duidelijk dat ze daar geen nood aan heeft.

Slechts twee dagen voor Khloé Kardashian moest bevallen van dochtertje True, raakte het nieuws bekend dat haar vriend Tristan Thompson vreemd was gegaan met verschillende vrouwen. Heel veel van haar fans steunden haar dan ook door dik en dun en gaven advies over wat ze met de basketballer moest doen. Maar het is net dat goedbedoeld relatieadvies dat ze beu is. “Mensen zijn tegenwoordig zo gefocust op het leven van anderen, in plaats van op dat van henzelf”, twitterde Khloé. Een duidelijke hint.

Einde relatie? 

Hoewel de kersverse mama in eerste instantie Thompson leek te vergeven, duiken er nu meer en meer signalen op dat het einde van hun relatie wel eens in zicht zou kunnen zijn. Op Instagram postte ze een foto met daarop de cryptische woorden “ik heb genoeg lessen gehad.” Zus Kim Kardashian kreeg dan weer een kaartje voor haar huwelijksverjaardag met daarop “Gefeliciteerd Kimye, de liefde wint altijd, Liefs, KoKo en True.”

Het bericht Khloé Kardashian is relatieadvies beu verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels