HomeNieuwsEntertainmentKevin Hart aangeklaagd door vrouw uit seksvideo

Kevin Hart aangeklaagd door vrouw uit seksvideo

Kevin Hart (40) heeft een klacht aan zijn been. Een vrouw eist ruim 50 miljoen euro van de komiek, omdat hun seksuele ontmoeting in 2017 opzettelijk zou zijn gefilmd. Dat meldt TMZ. Die beelden zijn later gebruikt in een afpersingszaak.

Montia Sabbag beweert dat het slippertje tussen de twee in een hotel in Las Vegas in scène werd gezet door de komiek en zijn goede vriend Jonathan Todd Jackson. Hart zou op publiciteit uit zijn geweest vanwege zijn nieuwe comedytour.

Kevin heeft zijn onschuld altijd staande gehouden. Hij zou bovendien zelf het slachtoffer zijn geworden van zijn vriend, die hem probeerde af te persen. Openbaar aanklagers zeiden destijds dat Jackson de komiek heeft gechanteerd door te dreigen de seksvideo openbaar te maken. Hij eiste geld, anders zou hij de video verkopen aan Amerikaanse media.

Todd Jackson was in 2014 figurant in de film ‘Think Like a Man Too’ waarin Kevin een van de hoofdrollen speelde.

Zwangere vrouw

In een video op Instagram bekende de komiek twee jaar geleden openlijk dat hij een fout had gemaakt. “Ik heb mezelf in een situatie geplaatst die alleen maar verkeerd kon aflopen, en dat is ook gebeurd”, zei hij destijds. Hij bood in de video excuses aan aan zijn vrouw Eniko, toen zwanger van het zoontje van het stel, en zijn twee kinderen uit een eerder huwelijk.

Het bericht Kevin Hart aangeklaagd door vrouw uit seksvideo verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels