HomeNieuwsEntertainmentKendall Jenner poseert halfnaakt voor Calvin Klein, maar volgers spotten bizar detail...

Kendall Jenner poseert halfnaakt voor Calvin Klein, maar volgers spotten bizar detail (foto)

Er komen heel wat verbaasde reacties op een foto die Kendall Jenner op Instagram gedeeld heeft. Het gaat vooral over de positie van haar rechterbeen. «Hier klopt iets niet!», klinkt het in de reacties.

Kendall Jenner is momenteel het gezicht van de nieuwste campagne van ondergoedmerk Calvin Klein. De 28-jarige zus van Kylie en de Kardashians deelde twee kiekjes daarvan op Instagram, eentje waarop ze in een zetel ligt en eentje waarop ze halfnaakt poseert.

Positie van rechterbeen

Die eerste foto doet heel wat volgers echter met de wenkbrauwen fronsen. Mensen vinden dat haar rechterbeen nogal vreemd gepositioneerd is. «Wat een lichaam, maar dat been?!», «Maar waarom is haar been zo onnatuurlijk gebogen?», «Hier klopt iets niet!», «Oh mijn God, ik zie het ook!», en «Het lijkt alsof haar been niet aan haar lichaam zit», lezen we onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om beide foto’s te bekijken.

Instagram Cz4BDtmRxnE


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/kendall-jenner-poseert-halfnaakt-voor-calvin-klein-maar-volgers-spotten-bizar-detail-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels