HomeNieuwsEntertainmentKatja Schuurman verbaast volgers met borstvoedingsfoto: «Wat lijk je hier op je...

Katja Schuurman verbaast volgers met borstvoedingsfoto: «Wat lijk je hier op je zus!»

De Nederlandse actrice Katja Schuurman krijgt heel wat reacties op een foto uit de oude doos waarop ze borstvoeding geeft aan haar eerste dochter. Haar volgers kunnen immers niet geloven hoe hard ze op die foto op haar jongere zus lijkt.

Twaalf jaar geleden beviel Katja Schuurman van haar eerste dochter, een meisje dat luistert naar de naam Sammie. Die gaat intussen naar het middelbaar, maar er was een tijd dat Katja haar dochter borstvoeding gaf en een fotograaf dat innige moment vereeuwigde. De 47-jarige ‘Costa’-actrice deelde dat kiekje op Instagram. «Het lijkt gisteren dat ik je uit mijn borst mocht voeden, nu ga je morgen voor het eerst naar de middelbare school! Ik hou zoveel van jou lieve Sam», schrijft ze erbij.

Twee druppels water

Haar volgers vinden het een «ontzettend mooie foto» en een «erg herkenbaar gevoel», maar het is toch vooral de gelijkenis met haar jongere zus, de 45-jarige zangeres en actrice Birgit Schuurman, die de aandacht trekt. «Wat lijk je hier op je zus!», «Huh?! Ik dacht echt dat je Birgit was! Schattige foto in ieder geval!», «Precies Birgit toch?! Of snap ik het nu niet? Anyway, prachtfoto», en «Leuk om te zien hoe hard je hier op je zus lijkt», klinkt het onder meer in de reacties.

Instagram Ch5Jh4yIYcc


Hieronder zie je Katja Schuurman (links) met haar zus Birgit:

Instagram CLeRKXuhgDo


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/katja-schuurman-verbaast-volgers-met-borstvoedingsfoto-wat-lijk-je-hier-op-je-zus

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels