HomeNieuwsEntertainmentKatja Schuurman na straffe onthullingen: “Ik vertel niets meer over mijn seksleven”

Katja Schuurman na straffe onthullingen: “Ik vertel niets meer over mijn seksleven”

De Nederlandse actrice Katja Schuurman gaf eerder deze week in ‘Gert Late Night’ enkele pittige details over haar seksleven. Die haalden de Nederlandse pers ook, maar nu nuanceert ze de zaken een beetje.

Dinsdag vertelde Katja Schuurman in de ‘Bedgeheimen’-rubriek van ‘Gert Late Night’ dat ze onlangs nog seks heeft gehad met zeven mensen in een jacuzzi. Ze benadrukte dat ze opteert voor de vrije liefde omdat veel mensen uit elkaar gaan doordat de spanning verdwenen is en ze bijgevolg vreemdgaan.

Niet elk weekend

Haar uitspraken werden breed uitgesmeerd in de pers, ook in de Nederlandse. Op Instagram komt de 44-jarige ‘Costa’-actrice op haar uitspraken terug. “Voor de goede orde: Ik heb het in ‘Bedgeheimen’ gehad over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen. En: Ik ben open over veel dingen in mijn leven omdat ik daarmee een statement wil maken; De geldende norm moet niet verward worden met de waarheid. Het is gezond de status quo te bevragen en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Ik denk dat dat voor veel mensen een bevrijding zou zijn. En tenslotte: Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven”, schreef ze.

View this post on Instagram

Het is enorm gezellig op de boot bij @gertverhulst en @jamescooke1984 hier in België! Dat is de Vaderlandse pers geloof ik niet ontgaan.. Voor de goede orde: Ik heb het in #bedgeheimen gehad over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen. En: Ik ben open over veel dingen in mijn leven omdat ik daarmee een statement wil maken; De geldende norm moet niet verward worden met de waarheid. Het is gezond de status quo te bevragen en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Ik denk dat dat voor veel mensen een bevrijding zou zijn. En tenslotte: Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven. @gertlatenight #gertlatenight Stay #openminded ✌

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Het bericht Katja Schuurman na straffe onthullingen: “Ik vertel niets meer over mijn seksleven” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels