HomeNieuwsEntertainmentKatja Schuurman deelt EINDELIJK foto van haar nieuwe vriend: «Heel veel geluk!»

Katja Schuurman deelt EINDELIJK foto van haar nieuwe vriend: «Heel veel geluk!»

De Nederlandse actrice Katja Schuurman heeft op Instagram onthuld wie haar nieuwe vriend is. Haar volgers zijn erg blij voor haar, al hebben sommigen hun bedenkingen erbij.

Vorige maand maakte Katja Schuurman in de podcast ‘Schuurman & Spigt ruimen op’ bekend dat ze een nieuwe liefde gevonden heeft. Ze vertelde dat ze daardoor erg gelukkig was, maar een naam loste ze toen nog niet.

Makelaar

Afgelopen weekend trok de 47-jarige ‘Costa’-actrice naar het ‘Wildeburg’-festival, waar ze een foto nam van haar vrienden én haar nieuw lief. Dat blijkt de 29-jarige makelaar Niek Schrijvershof – die helemaal rechts op de foto staat – te zijn. «Ja joh, gewoon het allerlekkerste festival! Met mijn vriendjes, en ja, met mijn liefje!», schrijft ze bij het kiekje.

Leeftijdsverschil

Ze krijgt heel wat gelukwensen van haar volgers, al weten sommigen niet goed wat ze moeten denken van het leeftijdsverschil. «Heel veel geluk! Je bent een toppertje», «Het is je gegund! Powervrouw», en «Fijn dat je weer gelukkig bent, Katja». Maar ook: «Benieuwd hoe lang dit duurt», en «Lieverd, ik gun je al het geluk van de wereld, maar denk je nu echt dat een relatie met een 18 jaar jongere man blijft duren? Raak niet verbaasd als het weer uitdooft. Je kan niet eeuwig verliefd blijven», wordt er gereageerd.

Twee dochters

In november van vorig jaar lieten Katja en Freek van Noortwijk (33) weten dat ze na een relatie van zes jaar uit elkaar gingen. Samen hebben ze een dochtertje, Coco Loulou. Voordien was Katja van 2006 tot 2015 getrouwd met Thijs Römer, waarmee ze een dochter, Sammie, heeft.

Haar nieuwe vriend, Niek, staat helemaal rechts op de foto hieronder:


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/katja-schuurman-deelt-eindelijk-foto-van-haar-nieuwe-vriend-heel-veel-geluk

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels