HomeNieuwsEntertainmentKate Mara en Jamie Bell verwelkomen eerste dochtertje

Kate Mara en Jamie Bell verwelkomen eerste dochtertje

Heuglijk nieuws voor Kate Mara en Jamie Bell. De twee zijn de kersverse ouders geworden van een meisje. Het acteurskoppel maakte het nieuws bekend via Instagram.

Kate Mara en Jamie Bell hebben hun gezin uitgebreid met een eerste spruit. Op Instagram liet het koppel weten dat ze sinds kort een dochtertje hebben. “Enkele weken geleden hebben we een baby gekregen… Hier zijn haar voetjes”, staat te lezen in het bijschrift van de foto. De 36-jarige Mara wordt zo voor het eerst moeder. Bell heeft al een 5-jarige zoon met zijn ex-vrouw Evan Rachel Wood.

(lees verder onder de foto.)

 

View this post on Instagram

 

We had a baby a couple weeks ago… Here are her feet

A post shared by Kate Mara (@katemara) on

Vaderschap

De acteurs begonnen een relatie in 2015 en trouwden twee jaar later. In februari maakte Mara bekend dat het koppel hun eerste kindje verwachtte. Voor Bell blijft het vaderschap iets bijzonders. Zijn vader liet de acteur en zijn moeder in de steek nog voor hij geboren was. In een interview met de Engelse krant ES Magazine vertelde de Brit dat hij begrijpt dat een kind opvoeden veeleisend is, maar dat hij zijn kinderen nooit in de steek zou laten. “Het is niet makkelijk om een kind op te voeden. Het vergt veel van jou als persoon en je moet je leven ervoor opofferen. Sommige mensen zien dat niet zitten. Dat is allesbehalve nobel, maar ik snap dat het de makkelijkste oplossing is”, aldus de ‘Billy Elliot’-acteur.

Het bericht Kate Mara en Jamie Bell verwelkomen eerste dochtertje verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels