Vind ons op

Zita

Kat Kerkhofs toont buikje: «Wat ben je mooi zwanger!» (foto)

Entertainment

Kat Kerkhofs toont buikje: «Wat ben je mooi zwanger!» (foto)

Kat Kerkhofs, de vrouw van Rode Duivel Dries Mertens, heeft een selfie gedeeld waarop haar zwangerschapsbuikje zichtbaar begint te worden.

De 33-jarige ‘Dancing with the Stars’-presentatrice is inmiddels 6,5 maanden zwanger van haar eerste kindje. Het wordt een jongetje dat uitgerekend is voor maart 2022.

Blote buik

In de outfits die ze draagt in ‘Dancing with the Stars’ is haar buikje nog niet echt te zien. Maar nu deelde ze een foto van haar blote buik waarop het stilaan zichtbaar wordt. «Show VS reality. In een meegroeibeha van bol.com full glam gaan», knipoogt ze erbij.

Complimenten

Haar volgers overladen haar met complimenten. Sommigen vinden het straf dat ze na 6,5 maanden nog zo weinig ‘buik’ heeft. «Zo mooi zwanger», «Wat een vrouw», «Je straalt», «Supermooi! Geniet ervan, want voor je het weet zijn ze 16», en «Dat is toch echt nog niet veel buik op 6,5 maanden. Mij kon je al rollen dan», klinkt het onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/kat-kerkhofs-toont-buikje-wat-ben-je-mooi-zwanger-foto

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top