HomeNieuwsEntertainmentKarl Vannieuwkerke wordt opnieuw papa: «Zo blij voor je!»

Karl Vannieuwkerke wordt opnieuw papa: «Zo blij voor je!»

Karl Vannieuwkerke en zijn partner Caroline Vereenooghe verwachten hun tweede kindje samen. Dat maakten ze bekend op Instagram.

Heuglijk nieuws voor sportjournalist Karl Vannieuwkerke (52) en Caroline Vereenooghe (37)! In het najaar krijgen ze een tweede kindje. Hun zoontje Jack Odile (4) mag zich dus aan een broertje of zusje verwachten. «Every superhero needs a sidekick», schrijven ze op Instagram naast een foto waarop Jack Odile de buik van zijn mama kust.

Vierde kind voor Vannieuwkerke

Voor Vereenooghe gaat het om haar tweede kindje. Vannieuwkerke heeft nog een zoon en een dochter uit een vorig huwelijk en wordt dus voor de vierde keer papa.

Felicitaties

Hun volgers zijn uiteraard laaiend enthousiast over het leuke nieuws. «Oooooooh proficiat!», «Zalig, Caro! Zo blij voor je!», «Jaaaaaaa! Proficiat toppers!», «Fantastisch nieuws! Gefeliciteerd!», en «Heerlijk, genieten!», wordt er onder meer gereageerd.

Instagram CtqY3jaojgq


Wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/karl-vannieuwkerke-wordt-opnieuw-papa-zo-blij-voor-je

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels