Vind ons op

Zita

Karl Vannieuwkerke wordt opnieuw papa: “Schot in de roos”

Entertainment

Karl Vannieuwkerke wordt opnieuw papa: “Schot in de roos”

VRT-sportjournalist Karl Vannieuwkerke en zijn vriendin Caroline zijn in blijde verwachting. De twee kondigden het leuke nieuws aan op Instagram.

Karl Vannieuwkerke (47) wordt voor de derde keer vader. Voor zijn vriendin Caroline Vereenooghe, waarmee hij sinds begin 2018 een relatie heeft, is het haar eerste kindje.

Liefdesbaby

Het sportieve koppel bracht het nieuws naar buiten via Instagram. “Het was een schot in de roos. Is er nog een olympisch ticket beschikbaar? (goud gegarandeerd) Wild van de gedachte dat er hier straks een ukje rondloopt! LU @caroline1oog”, aldus een zeer enthousiaste Karl, die het voorts over een “liefdesbaby” heeft.

Caroline voorspelde alvast hoe hun kindje eruit zou zien. “Blauwe ogen, sterk karakter, sportieve genen, deadline junkie en huilbaby. Zekerheden. Voor de rest is het uitkijken naar mei. Degene die hier verantwoordelijk voor is: Karl Vannieuwkerke”, klinkt het op Instagram.

Uit elkaar gegroeid

Karl en Caroline leerden elkaar kennen nadat zijn huwelijk op de klippen liep. Hij was bijna 18 jaar getrouwd met Ellen, waarmee hij twee kinderen heeft, Jef (14) en Marte (13). “We waren de voorbije jaren uit elkaar gegroeid. We gaan in de beste verstandhouding uit elkaar”, reageerde hij destijds. Zijn nieuwe vriendin Caroline is dierenarts en houdt van reizen en sporten.

Het bericht Karl Vannieuwkerke wordt opnieuw papa: “Schot in de roos” verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top