HomeNieuwsEntertainmentKarl Vannieuwkerke heeft een nieuwe vriendin

Karl Vannieuwkerke heeft een nieuwe vriendin

Karl Vannieuwkerke is opnieuw verliefd. De presentator heeft een foto gedeeld van zijn nieuwe vriendin, een dierenarts, op Instagram. Het sportanker van VRT maakte vorige maand bekend dat zijn huwelijk voorbij was.

Vannieuwkerke deelde op zijn Instagram-account een foto van zichzelf en een blonde vrouw en zette daarbij “In love”. Het mag dus duidelijk zijn dat het sportanker opnieuw de liefde heeft gevonden. De gelukkige is Caroline Vereenooghe, die op haar account een gelijkaardige foto plaatste, begeleid door een aantal hartjes.

Samen op fietsvakantie

Vereenooghe is een dierenarts die gespecialiseerd is in paarden. Ze omschrijft zichzelf als een sportieve natuurliefhebber met reislust. Die lusten kan ze meteen botvieren, want de foto’s van het gelukkige paar werden genomen in het Spaanse Orihuela, aan de Costa Blanca, waar Vannieuwkerke op fietsvakantie is op de ‘1.000 Kilometer voor Kom op tegen Kanker’ voor te bereiden. Het tv-gezicht is peter van de actie. Meter is gewezen voetbalster Imke Courtois, die al enkele keren trainde met Vereenooghe.

Vannieuwkerke kondigde een maand geleden aan dat hij en zijn vrouw al enkele maanden gescheiden waren. De twee waren zestien jaar lang getrouwd en hebben twee tienerkinderen, Jef en Marte. De presentator zou zijn nieuwe vriendin, die al kennis heeft gemaakt met zijn vrienden en familie, na de breuk hebben leren kennen.

Het bericht Karl Vannieuwkerke heeft een nieuwe vriendin verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels