HomeNieuwsEntertainmentKaren Damen verbaast volgers met foto van haar moeder: «Wat lijk je...

Karen Damen verbaast volgers met foto van haar moeder: «Wat lijk je veel op haar!»

Karen Damen heeft een foto van haar mama gedeeld om haar verjaardag in de kijker te zetten. Haar volgers merken de gelijkenis tussen dochter en mama meteen op.

Zo’n twee weken geleden mocht Karen Damen 48 kaarsjes uitblazen. Afgelopen weekend was het de beurt aan haar moeder, die 77 werd. De voormalige K3-zangeres zette haar mama in de bloemetjes met een foto van haar. «77 vandaag! Happy birthday aan de liefste mama!», schrijft ze op Instagram.

Knappe looks

De felicitaties stroomden binnen, maar daar bleef het niet bij. Heel wat volgers vinden het opvallend hoe hard Karen op haar moeder lijkt. «Proficiat, wat een mooie dame», «Dikke kus voor je stralende mama», en «De oogjes sprankelen nog, mooi om te zien. Jouw mama ziet er goed uit. Proficiat met haar verjaardag», klinkt het. Maar ook: «Knappe mama. Nu weten we waar je looks vandaan komen», «Wat een mooie gelijkenis! Proficiat!», « Een dikke proficiat aan je mama! Wat lijk je veel op haar!», lezen we in de reacties.

Instagram Ck6L8pOsMoL


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/karen-damen-verbaast-volgers-met-foto-van-haar-moeder-wat-lijk-je-veel-op-haar

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels