HomeNieuwsEntertainmentKardashians staan dicht bij nieuw monstercontract met E!

Kardashians staan dicht bij nieuw monstercontract met E!

De kans is groot dat de Kardashian/Jenner-clan binnenkort weer langs de kassa mag passeren. Volgens een bron dichtbij de familie onderhandelt mater familias Kris Jenner met de Amerikaanse televisiezender E! om het contract van ‘Keeping Up With The Kardashians’ met vijf jaar te verlengen. Dat zou de familie omgerekend meer dan 130 miljoen euro opleveren.

De Kardashians en Jenners verschijnen nu al 16 seizoenen lang op E!, maar de kijkcijfers van de realityshow stijgen nog steeds. Daarom praten de Amerikaanse televisiezender en Kris Jenner, moeder en manager van het gezin, over een verlenging van hun verbintenis voor vijf extra jaren. En dat zullen Kim, Khloe, Kourtney, Kylie, Kendall, Kaitlyn en Kanye niet gratis doen, blijkt uit verklaringen van een bron dichtbij de familie aan Perez Hilton. Zo zou Kris Jenner mikken op een deal voor 200 miljoen dollar, of 177 miljoen euro. Het vorige contract was iets meer dan 130 miljoen euro waard.

“Ze was heel blij met het overspel van Tristan Thompson”

“Kris probeert om het voortbestaan van de show te verzekeren tot het einde van seizoen 21. Ze wil ook volledig controle over de reeks en denk dat dat zal lukken, want ‘KUWTK’ is nog altijd een ongelooflijk succes”, klinkt het. “Ze mikt op het bedrag van 200 miljoen dollar en was heel blij toen het overspel van Tristan Thompson (de vriend van Khloe) bekendraakte. Dat was exact waar ze op hoopte.”

Voor wie nog nooit naar de serie gekeken heeft: aan het hoofd van de familie staat Kris Jenner. Ze heeft drie dochters uit haar huwelijk met de steradvocaat Robert Kardashian: Kourtney, Khloe en Kim. Kylie en Kendall Jenner zijn de twee kinderen die ze kreeg met ex-olympisch kampioen Bruce Jenner, die later van geslacht veranderde en Kaitlyn werd. Ze heeft ook nog een zoon, Rob Kardashian, maar die komt niet vaak voor in de show. Kim is ondertussen getrouwd met Kanye West. Alle vrouwen zijn enorm populair op sociale media, maar vooral Kim, Kylie en supermodel Kendall blinken daarin uit.

Het bericht Kardashians staan dicht bij nieuw monstercontract met E! verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels