HomeNieuwsEntertainmentKanye West uitgenodigd voor trip naar Noord-Korea

Kanye West uitgenodigd voor trip naar Noord-Korea

Hiphopicoon Kanye West heeft een wel heel bijzondere uitnodiging gekregen. Basketballer Dennis Rodman wil namelijk samen met de rapper naar Noord-Korea afzakken. Rodman is een van de weinige westerlingen die er geregeld op vakantie gaat en mag de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un zelfs tot zijn vrienden rekenen.

Voormalige basketbalster Dennis Rodman heeft grootse plannen voor zijn volgende trip naar Noord-Korea komende september. In een interview met US Weekly laat Rodman weten dat hij in Kanye West een ideale kompaan ziet voor deze reis.

Happy Birthday

“Kanye West doet geweldige dingen over heel de wereld en ik respecteer hem. Hopelijk doen we op een dag eens iets samen. Weet je wat, ik nodig hem uit de volgende keer dat ik naar Noord-Korea ga.” Rodman vertelde dat Kanye er mogelijk inspiratie kan opdoen voor een volgend muziekalbum.

Over de jaren heen is de excentrieke basketballer Dennis Rodman dikke vriendjes geworden met de Noord-Koreaan Kim Jong-Un. Hij reisde al enkele keren naar het Aziatische land en mocht zelfs ‘Happy Birthday’ zingen op de verjaardag van de dictator.

Het bericht Kanye West uitgenodigd voor trip naar Noord-Korea verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels