HomeNieuwsEntertainmentKanye West haalt uit naar Pete Davidson: «Nee, je zal mijn kinderen...

Kanye West haalt uit naar Pete Davidson: «Nee, je zal mijn kinderen nooit ontmoeten»

De Amerikaanse rapper Ye, beter bekend als Kanye West, ging zaterdagavond helemaal tekeer op zijn Instagramprofiel. Pete Davidson, de stand-upcomedian en acteur die nu samen is met de ex van Kanye West, Kim Kardashian, kreeg er de volle laag. Hij deelde hun privéberichten, schold hem uit en plaatste meerdere grappen over hem.

«Eikel», zo noemt Kanye West het nieuwe vriendje van zijn ex op Instagram. In een andere post toont hij de privéberichten waarin valt te lezen hoe Pete Davidson de kinderen van West en Kardashian nooit mag ontmoeten. “Nee, je zult nooit mijn kinderen ontmoeten”, schreef hij in de beschrijving van het bericht. De rapper plaatste in totaal een tiental berichten over de comedian.

Naast Pete Davidson kregen ook mede-rapper Kid Cudi en zangeres Billie Eilish commentaar van Kanye West. Kid Cudi is te goed bevriend met Pete Davidson en dat vindt de rapper niet fijn. «Gewoon zodat iedereen het weet: Cudi zal niet te horen zijn op ‘Donda 2′ omdat hij bevriend is met je weet wel wie. We praten allemaal zoals Billie Eilish nu.» Billie Eilish kreeg op haar beurt kritiek omdat ze volgens Kanye West uithaalde naar een goede vriend van hem, Travis Scott. Eilish legde haar concert stil om een fan in het publiek te helpen. Daarbij zei ze dat zij «wél wacht om verder te gaan tot de fans oké zijn». Travis Scott organiseerde in november zijn eigen festival, Astroworld, waar verschillende mensen om het leven kwamen. Die verwijzing klopt niet volgens de zangeres en ze snapt niet waarom Kanye zich hierover zo druk maakt. «Ik heb letterlijk nooit iets gezegd over Travis. Ik hielp gewoon een fan.»

Extra volgers

Het is niet de eerste keer dat Kanye West zijn ongenoegen over het nieuwe koppeltje uit op sociale media. Hij verwijdert echter de berichten, dus wie ze wil zien, moet snel zijn. De superster kreeg hierdoor al ongeveer 1.5 miljoen volgers bij. Ondertussen zijn al de berichten verdwenen van zijn profiel, maar internetgebruikers delen de screenshots van de posts massaal op sociale media.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/kanye-west-haalt-uit-naar-pete-davidson-nee-je-zal-mijn-kinderen-nooit-ontmoeten

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels