Vind ons op

Zita

Kaat Bollen deelt eerlijke foto: «Ik heb er vaak om gehuild, maar ze maken me ook tot wie ik ben»

Entertainment

Kaat Bollen deelt eerlijke foto: «Ik heb er vaak om gehuild, maar ze maken me ook tot wie ik ben»

Kaat Bollen geeft in een openhartig Instagrambericht mee dat ze een oogafwijking heeft waarbij de ogen niet in dezelfde richting kijken. «Daarom dat ik op mijn meeste foto’s naar de zijkant kijk, zo valt het minder op», klinkt het.

Kaat Bollen deelt op Instagram vaak eerlijke en persoonlijke foto’s en berichten. Dat werkte vorig jaar echter tegen haar, toen ze van de Psychologencommissie een waarschuwing kreeg wegens een ‘te sexy’ foto. Als reactie daarop zegde ze haar titel van psychologe op.

Loensen

De 36-jarige seksuologe onthult nu waarom ze zo vaak foto’s deelt waarop ze naar opzij kijkt. Ze heeft immers strabismus, een afwijking waarbij de ogen niet op één punt gericht zijn. «Het is weer januari. De maand dat ik lesgeef op de UCLL (op het postgraduaat seksuologische hulpverlening). Ik geef er onder andere les over body positivity/neutrality. Dat resulteert erin dat ik in januari al jaren een echte foto op Instagram post. Meestal één in weinig kleren, zodat mijn rolletjes goed te zien zijn. Realistisch, maar niet altijd populair (hallo psychologencommissie)».

«Ook dit jaar weer een echte foto. Niet van die befaamde rolletjes, maar van mijn ogen. Ik loens. En hoe meer moe ik ben, hoe meer mijn ogen een eigen leven leiden. Daarom dat ik op mijn meeste foto’s naar de zijkant kijk, zo valt het minder op (Swipe naar rechts voor het bewijs). Ik heb me er vaak in gefrustreerd, vaak om gehuild. Maar ze maken me ook tot wie ik ben. Gewoon is maar saai, toch?», schrijft ze.

Herkenbaar

Haar volgers bewonderen haar openheid. Sommigen herkennen het probleem. «Ik ook. Tijdens een migraineaanval gaat mijn loensende oog ook nog trillen, heel charmant haha. Ach, we zijn uniek, dat dan weer wel hè», «Je bent mooi zoals je bent», en «Same here. Trouwens veel topmodellen hebben dit ook», klinkt het onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/kaat-bollen-deelt-eerlijke-foto-ik-heb-er-vaak-om-gehuild-maar-ze-maken-me-ook-tot-wie-ik-ben

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top