HomeNieuwsEntertainment'K2 zoekt K3'-finaliste Amy: "Ik krijg geregeld vunzige verzoekjes" (foto's)

‘K2 zoekt K3’-finaliste Amy: “Ik krijg geregeld vunzige verzoekjes” (foto’s)

Zaterdag weten we wie de plaats van Klaasje zal innemen, tijdens de allesbeslissende finaleshow van ‘K2 zoekt K3’.

In een openhartig interview in Humo laat onder anderen Amy van zich horen. “Ik krijg online veel kritiek, maar het lukt me goed om het te relativeren. Vaak zijn het gewoon enthousiaste kijkers die fan zijn van een andere kandidaat en jou daarom afbreken”, klinkt het.

Maar daardoor meer op haar woorden letten, doet Amy niet meer. “Een tijdlang heb ik dat echt gedaan, maar ondertussen heb ik het losgelaten. Ik wil gewoon mezelf zijn, kunnen tonen wie Amy is, en niet bang zijn voor kritiek”, vult ze aan.

Vunzige verzoekjes

Wat voor reacties of berichten ze dan allemaal te lezen krijgt? “Sommige reacties zijn ook gewoon grappig. Wat wij allemaal al hebben binnengekregen in onze Instagram-inbox! Huwelijksaanzoeken, mannen die vragen om de moeder te worden van hun kinderen, en geregeld ook wat vunzige verzoekjes”, laat Amy weten.

Ook finaliste Julia laat van zich horen. “Mocht mijn vriend bij mij weggaan, dan heb ik alvast drie mensen met wie ik kan trouwen. Verzoekjes om foto’s te sturen krijg ik ook binnen. Het vreemdste was de vraag of ik een foto van mijn voeten wilde verkopen… Dat vond ik er nét over gaan. Hoeveel geld kun je daar eigenlijk voor vragen?”, grapt ze.

Foto: Instagram – Bron: Humo

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels