HomeNieuwsEntertainmentJustin Bieber redt vrouw van agressieve man

Justin Bieber redt vrouw van agressieve man

Justin Bieber heeft een vrouw gered van een geweldadige man. De zanger greep in toen hij zag hoe een onbekende man een vrouw lastig viel tijdens het Amerikaanse festival Coachella.

Justin Bieber heeft een gedrogeerde man een klap gegeven die een vrouw agressief behandelde. Dat meldt de krant Mirror. Bieber zag hoe de dader tijdens een feestje op Coachella een vrouw bij de keel greep. Samen met een vriend probeerde hij de agressieveling te kalmeren. Dit lukte niet en vervolgens deelde de 24-jarige popster een rake klap uit aan de man.

Volgens entertainmentsite TMZ was de onbekende festivalganger zijn ex-vriendin aan het lastig vallen. Hij zou ook tijdens het voorval onder de invloed zijn geweest van drugs. Amerikaanse media meldden dat de man even later het feestje verliet en werd opgepakt door de politie.

Patrick Schwarzenegger

Het incident vond plaats tijdens een feestje georganiseerd door Patrick Schwarzenegger. Hij is de oudste zoon van acteur Arnold Schwarzenegger en de Amerikaans journaliste Maria Shriver. Het Amerikaanse festival Coachella vindt dit jaar plaats tussen 11 en 22 april in Californië. Onder andere The Weeknd, Beyoncé en Eminem zijn de grote headliners dit jaar.

Het bericht Justin Bieber redt vrouw van agressieve man verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels