Vind ons op

Zita

Justin Bieber excuseert zich schoorvoetend na 1 april-grap

Entertainment

Justin Bieber excuseert zich schoorvoetend na 1 april-grap

Justin Bieber kreeg aardig wat kritiek over zich heen nadat hij als 1 april-grap had aangekondigd dat hij en zijn vrouw Hailey een kindje verwachten. De zanger verdedigt zichzelf nu met een uitgebreide verklaring op Instagram, maar is niet te beroerd om tegelijk ook zijn excuses aan te bieden.

Bieber plaatste op 1 april een foto van een echo op zijn Instagram, gevolgd door een kiekje van zijn vrouw Hailey die door een arts onderzocht wordt. Uiteindelijk bleek het echter om een grapje te gaan dat hij bekend maakte met een foto van diezelfde echo met daarin een puppy gefotoshopt. Zijn volgers konden zijn grap echter niet waarderen en vinden het respectloos dat Justin zo omgaat met een gevoelig onderwerp als een zwangerschap.

“Heel grappig, en dat terwijl er mensen zijn die niet zwanger geraken of baby’s verloren zijn. Enorm onrespectvol”, schreef iemand.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

If U thought it was April fools

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op


 “Ik ben een grappenmaker”

“Er zullen altijd mensen zijn die zich beledigd voelen. Ik ben een grappenmaker en het was 1 april”, begint Justin zijn verhaal. “Ik wilde helemaal niet ongevoelig zijn voor mensen die geen kinderen kunnen krijgen. Veel mensen die ik ken, vertellen hun ouders op 1 april dat ze zwanger zijn om een grote reactie uit te lokken”, gaat hij verder.

Toch wil Justin wel zijn excuses aanbieden. “Ik zal me toch verontschuldigen en de verantwoordelijkheid nemen en sorry zeggen tegen mensen die beledigd waren. Ik wil echt niet dat iemand gekwetst wordt door een grap”, benadrukt ‘Biebs’. “Het is alsof ik taart in het gezicht van mijn kleine zusjes heb geduwd op haar verjaardag. Ik dacht dat ze zou lachen, maar ze moest huilen. Je weet soms gewoon niet wat iemands gevoelens zal kwetsen. Ik wil hiermee een taart in het gezicht niet vergelijken met een zwangerschap, maar wel het beeld te schetsen dat je nooit weet wat iemans zal beledigen. Sommigen hebben misschien gelachen, maar sommigen waren beledigd … Ik denk dat je met grappen soms die gok moet wagen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

There’s always gonna be people offended, there’s also people who don’t take jokes very well, I am a prankster and it was APRIL FOOLS. I didn’t at all mean to be insensitive to people who can’t have children. A lot of people I know, their first go to prank on April fools is telling their parents they are pregnant to get a big reaction. But I will apologize anyway and take responsibility and say sorry to people who were offended. I truly don’t want anyone to be hurt by a prank.. it’s like when I shoved cake in my little sisters face for her birthday expecting her to laugh but she cried. You sometimes just don’t know what will hurt someone’s feelings not to compare pregnancy with cake in the face but it’s just to paint the picture of not knowing what will offend. Some might have laughed but some were offended .. I think With pranks u sometimes have to roll that dice. #prankster #dennisthemenace #sorry #truly

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

Steunbetuigingen

Justin krijgt dit keer veel steun op zijn bericht en fans vinden zelfs dat hij zich niet hoeft te verontschuldigen. “Sommige mensen vinden altijd wel iets om over te klagen”, vatte een iemand het samen.

Het bericht Justin Bieber excuseert zich schoorvoetend na 1 april-grap verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

To Top