HomeNieuwsEntertainment‘Jurassic Park’-actrice speelt iconische scène dertig jaar later na: «Je lijkt er...

‘Jurassic Park’-actrice speelt iconische scène dertig jaar later na: «Je lijkt er nog steeds hard op!» (video)

Herinner je je de allereerste ‘Jurassic Park’-film nog? Dan ken je de bloedstollende ‘groene gelei’-scène vast nog wel. En net dat moment bootst de originele actrice 30 jaar later na.

Op 11 juni 1993 kwam ‘Jurassic Park’ uit, dé dinosaurusfilm die bij heel wat mensen het angstzweet deed uitbreken. Op een bepaald moment in de film genieten Lex en haar jongere broer Tim van een dessertenbuffet. Lang duurt de rust echter niet, want een velociraptor brengt hen een bezoekje. We weten meteen hoe laat het is wanneer de groene gelei van Lex meetrilt op de zware voetstappen van de levensgevaarlijke dino.

Gelijkenis

De rol van de 13-jarige Lex werd vertolkt door Ariana Richards, die nu 43 lentes telt. Ter ere van de dertigste verjaardag van de memorabele film speelde de Amerikaanse actrice de bewuste scène na. Op TikTok wordt vol enthousiasme gereageerd. «Dat is de meest iconische scène uit ‘Jurassic Park’», «Zo cool om haar die scène te zien imiteren», «Je bent prachtig ouder geworden!», en «Je lijkt er nog steeds hard op!», klinkt het in de reacties.

@jurassicworld

#duet with @Jurassic World A duet 30 years in the making. #JurassicPark30 #Dinosaurs #JurassicPark

♬ original sound – Jurassic World

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/jurassic-park-actrice-speelt-iconische-scene-dertig-jaar-later-na-je-lijkt-er-nog-steeds-hard-op-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels