HomeNieuwsEntertainmentJulie Van den Steen stelt bezorgde ‘The Masked Singer’-kijkers gerust

Julie Van den Steen stelt bezorgde ‘The Masked Singer’-kijkers gerust

Presentatrice Julie Van den Steen krijgt heel wat opmerkingen van ‘The Masked Singer’-kijkers. Die vragen zich af waarom zij, Karen en Jens niet op anderhalve meter afstand van elkaar zitten in het programma. Daar heeft Julie een pasklaar antwoord op.

Aangezien de coronamaatregelen alweer verstrengd zijn, kan het voor sommige mensen verwarrend zijn dat Karen Damen, Jens Dendoncker en Julie Van den Steen zo dicht bij elkaar mogen zitten.

Bubbel

De 28-jarige presentatrice maakt op Instagram duidelijk dat de opnames al dateren van een tijdje geleden toen er nog veel meer mocht. “Even ter verduidelijking: ik lees veel reacties – en terecht – dat Karen Damen, Jens Dendoncker en ik geen anderhalve meter van elkaar zitten. De opnames waren tijdens de maatregelen waarbij je 15 mensen per week mocht zien. Wij vormden overigens een bubbel in die periode. Bedankt voor jullie bezorgdheid! Dat betekent dat jullie allemaal de maatregelen naleven en mee helpen om een einde te brengen aan deze moeilijke periode van de coronacrisis”, klinkt het.

Instagram Stories / @julievandensteen

Het bericht Julie Van den Steen stelt bezorgde ‘The Masked Singer’-kijkers gerust verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels