HomeNieuwsEntertainmentJulie Van den Steen is gek van deze bekendheid: «Die mag alles...

Julie Van den Steen is gek van deze bekendheid: «Die mag alles met mij doen!»

In een interview geeft Julie Van den Steen toe dat ze een zwak heeft voor de Britse zanger Harry Styles. «Had ik hem toen mogen interviewen, dan was ik nu zijn ex», lacht ze.

Begin 2023 kunnen we weer genieten van een nieuw – het derde intussen – seizoen van ‘The Masked Singer’. Net zoals vorige keer zullen we onder meer Julie Van den Steen (30) en Jens Dendoncker (32) aan het werk zien.

Verliefd

In een dubbelinterview wordt hen gevraagd wie ze graag uit het pak zouden zien kruipen. «Als het een absolute wereldster mag zijn: Jennifer Lopez. En Vlaams: Phara de Aguirre. Of nee, Birgit van Mol. Ik ben daar nog altijd een beetje verliefd op», geeft Jens toe in Dag Allemaal.

Interview

Julie hoeft niet lang na te denken over haar antwoord. «Ik heb hetzelfde met Harry Styles. Hij is uiterlijk niet eens mijn type, maar als hij begint te spreken… Die mag alles met mij doen. (lachje) Ik heb hem deze zomer in concert gezien, tussen zwijmelende tienermeisjes… Voor MNM ben ik ooit One Direction gaan interviewen in Londen. Ik kreeg Liam en Louis, de twee die bijna niemand kent, kan je dat geloven?! En de Waalse collega kreeg Harry, terwijl die niet eens wist wie hij was. Ik zeg je: had ik hem toen mogen interviewen, dan was ik nu de ex van Harry Styles. Hij blijft namelijk nooit lang bij zijn vriendinnen», knipoogt ze.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/julie-van-den-steen-gek-van-deze-bekendheid-die-mag-alles-met-mij-doen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels