HomeNieuwsEntertainmentJoshua en Megan hebben spijt van vrijpartij

Joshua en Megan hebben spijt van vrijpartij

Vorige week kon televisiekijkend Vlaanderen nog zien hoe Megan en Joshua uit ‘Temptation Island’ een avontuurtje tussen de lakens deelden. Maar blijkbaar hebben ze daar ondertussen wel spijt van. 

“Ik heb er spijt van, het was een domme zet”, reageert Joshua in TV Familie. “Ik denk dat Megan wraak wilde nemen op Kevin. En ik heb me daarin laten meeslepen. Je bent met twee natuurlijk… maar ik ben er niet trots op.”

De verleider wijst er ook nog op dat er alcohol in het spel was. “Megan had die avond behoorlijk wat gedronken, waardoor ze de grens opzocht. Op een bepaald moment heeft ze me gekust. En ja, toen is het uit de hand gelopen…” Of de Kempenaar zich zorgen maakt over het beeld dat de ‘Temptation’-fans nu van hem hebben? Niet echt, zo blijkt. “Wie mij kent, weet hoe ik ben. Oké, ik had niet zo rap seks mogen hebben met Megan, maar ook bij mij speelde alcohol een rol.”

“Geen spijt tegenover Kevin”

Eerder liet ook Megan al weten dat ze niet zo rap in bed had mogen duiken. “Ik heb niet echt spijt tegenover Kevin, maar spijt tegenover mezelf dat ik zo weinig respect heb getoond naar mezelf voor de camera”, zei de 18-jarige brunette in het programma ‘Goedele on Top’.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels