HomeNieuwsEntertainmentJonas Van Geel openhartig over breuk met Evelien Bosmans: «Het blijft ontzettend...

Jonas Van Geel openhartig over breuk met Evelien Bosmans: «Het blijft ontzettend moeilijk»

Jonas Van Geel zit meer dan een jaar na zijn breuk met actrice Evelien Bosmans nog altijd in zak en as. «Ik ben lang nog niet terug op het niveau waarop ik kan zeggen dat ik het leven graag zie», klinkt het in Humo.

Jonas Van Geel en Evelien Bosmans maakten in maart van dit jaar op Instagram bekend dat ze na een relatie van 8 jaar uit elkaar gingen. In interviews kort na de aankondiging van de breuk zei Jonas al dat hij de breuk nog niet verwerkt had, en in Humo blijkt de acteur/zanger vandaag nog steeds erg zwaarmoedig te zijn. «Op dit moment in mijn leven zou het voor mij de hemel op aarde betekenen om simpelweg een beetje geluk te ervaren», klinkt het.

Al langer uit elkaar

De VTM-presentator zegt in Humo al meer dan een jaar uit elkaar te zijn met Evelien Bosmans, wat betekent dat hun breuk al van lang voor de bewuste Instagram-aankondiging dateert. Zelfs meer dan een jaar na hun split blijft het voor Van Geel «ontzettend moeilijk», zegt hij.

Het voormalige acteurskoppel heeft een zoontje samen, de driejarige Charlie.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/jonas-van-geel-openhartig-over-breuk-met-evelien-bosmans-het-blijft-ontzettend-moeilijk

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels