HomeNieuwsEntertainmentJon Bon Jovi heeft plaatsje in de Rock’n Roll Hall of Fame...

Jon Bon Jovi heeft plaatsje in de Rock’n Roll Hall of Fame gekregen

De lijst van de Rock’n Roll Hall of Fame is weer een beetje langer geworden. Jon Bon Jovi mag zich sinds dit weekend één van de vele gelukkigen noemen. De ceremonie bestond uit tal van optredens en bedankjes.

De Amerikaanse rockster kreeg na 130 miljoen verkochte platen eindelijk een plaats in de begeerde lijst. Om nog maar kans te maken op een nominatie moet de zanger of band in kwestie al minstens 25 jaar geleden een eerste album hebben uitgebracht. Jovi grapte tijdens de uitreiking dat hij meer dan 20 jaar had geschreven aan zijn speech.

Moody blues 

De ‘Living on a prayer’-zanger was niet enige gelukkige tijdens de uitreiking, ook Moody Blues, Nina Simone, The Cars en Dire Straits werden gehuldigd. De Rock’n Roll Hall of Fame bestaat sinds 1986 en verwelkomde toen grote namen zoals Elvis, Fats Domino enz..

Eerbetoon

De band van Jovi trad in zijn volledige bezetting op, een uniek gegeven aangezien Richie Samborra vijf jaar geleden er nog de brui aan gaf. Tom Petty en Chris Cornell van Soundgarden, die allebei vorig jaar overleden, kregen als afsluiter nog een mooi eerbetoon.

Het bericht Jon Bon Jovi heeft plaatsje in de Rock’n Roll Hall of Fame gekregen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels