HomeNieuwsEntertainmentJolien uit ‘Blind Getrouwd’ over negatieve reacties: "Sommigen vinden mij een seut"

Jolien uit ‘Blind Getrouwd’ over negatieve reacties: “Sommigen vinden mij een seut”

Als je meedoet aan een datingprogramma zoals ‘Blind Getrouwd’ weet je dat er vroeg of laat reacties komen op sociale media. Ook Jolien wordt niet gespaard, al weet ze dat heel goed te relativeren. «De mening van vrienden en dichte familie is voor mij het belangrijkst», klinkt het.

Het gaat goed tussen Jolien en Brecht, al hebben zij ook hun mindere momentjes al gehad. Zo gaf Jolien aan dat ze het er moeilijk mee had dat ze voortdurend bij elkaar (moeten) zijn en dat ze zich nog niet 100% goed voelde. Dat zorgde bij zowel Jolien als Brecht voor tranen.

Wenen normaliseren

Op sociale media werd er heel wat gesproken over het tafereel. «Dat ik een seut ben of dat ik Brecht zijn hart heb gebroken. Dan denk ik: ‘oei, dat is snel’. Maar ja, ik ben gewoon eerlijk geweest. Mannen moeten meer huilen op televisie zodat dat genormaliseerd wordt. Het is niet dat ik toen zijn hart heb gebroken», vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

Niet te serieus nemen

De 32-jarige stewardess kan dergelijke reacties echter goed relativeren. «Er werd ons aangeraden om reacties op sociale media niet te veel te lezen en niet te serieus te nemen. Maar als je je hoofd ziet passeren, heb je al snel de neiging om de reacties eronder te lezen. Het is niet leuk, maar we doen ons best om dat achter ons te laten. De mening van vrienden en dichte familie is voor mij het belangrijkst», vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/jolien-uit-blind-getrouwd-over-negatieve-reacties-sommigen-vinden-mij-een-seut

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels