HomeNieuwsEntertainmentJitske Van de Veire verrast op Instagram: «Eerste keer ooit dat ik...

Jitske Van de Veire verrast op Instagram: «Eerste keer ooit dat ik zo’n bikini aandoe» (foto)

Jitske Van de Veire kijkt duidelijk al uit naar de zomer. Op Instagram poseert ze alvast in een bikini die ze voor het eerst draagt.

Jitske Van de Veire promoot regelmatig body positivity op haar Instagram en ook deze keer is dat het geval. De 28-jarige eigenares van kapperszaak Wakko én woordvoerster van ‘Wel Jong’ poseerde voor de camera in een leuke bikini. «Eerste keer ooit dat ik zo’n bikini aandoe. Wild. En ik heb keiveel stoppels. Nog wilder», schrijft ze erbij.

Realiteit

Enkele dagen geleden deelde ze ook al enkele foto’s waarbij ze de nadruk legt op hoe ze er onbewerkt uitziet. «Serving reality. Mijn lijf bleef en blijft veranderen. Dat is ook elke dag opnieuw zoeken en omarmen. Het werd minder en ook dat was balans zoeken en identiteit herontdekken. Complimenten ontvangen en niet weten wat ermee aan te vangen. Want elk lijf telt. Het ene verdient geen compliment meer dan het andere. Lief zijn», klinkt het.

Instagram Stories / @jitskevandeveire

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/jitske-van-de-veire-verrast-op-instagram-eerste-keer-ooit-dat-ik-zon-bikini-aandoe-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels