Vind ons op

Zita

Entertainment

Jitske Van de Veire reageert op volger die haar eerlijke foto «niets om trots op te zijn» vindt

Jitske Van de Veire heeft op Instagram duidelijk gemaakt waarom ze eerlijke foto’s van zichzelf blijft posten, ook al betekent dat dat er af en toe commentaar op komt.

Jitske deelde gisteren op Instagram een eerlijke foto waarop enkele imperfecties te zien zijn. «Eeuwig serving reality», titelde ze het kiekje. Ze kreeg meteen heel wat complimenten. «Beeldschoon! En dan bedoel ik niet (alleen) hoe je eruitziet maar gewoon omdat elk persoon beeldschoon is die gewoon zichzelf is», «Een streepje meer of minder, maakt niet uit», «Blijven doen. Realiteit moet er in overvloed zijn», en «Merci Jitske, ik heb dit ook en ik haat het. Super dat je dit normaliseert», klinkt het in de reacties.

Tranen voor gelaten

Een enkeling reageerde echter als volgt: «Niets om trots op te zijn». De 28-jarige eigenares van kapperszaak Wakko én woordvoerster van ‘Wel Jong’ nam de tijd om daar een gepast antwoord op te geven. «Eerlijk? Jawel. Elke dag opnieuw. Daar heb ik zo hard voor gewerkt, gestreden, tranen voor gelaten, gesprekken over gehad, mijn eten voor gelaten, eetstoornis gekregen, depressies overwonnen. Dus jawel. Hier mag ik zo trots op zijn. Op die streepjes die mijn verhaal vertellen. De rolletjes die zullen blijven», schrijft ze.

Instagram Stories / @jitskevandeveire

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/jitske-van-de-veire-reageert-op-volger-die-haar-eerlijke-foto-niets-om-trots-op-te-zijn-vindt

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top