Vind ons op

Zita

Jitske Van de Veire reageert op geruchten waarom ze zoveel vermagerd is: «Gekke wereld!»

Entertainment

Jitske Van de Veire reageert op geruchten waarom ze zoveel vermagerd is: «Gekke wereld!»

Er doen blijkbaar bizarre geruchten de ronde over de reden waarom Jitske Van de Veire de laatste maanden zoveel afgevallen is. In een Instagrambericht betreurt ze dat en maakt ze nog eens duidelijk wat de échte reden is.

Vorige maand deelde Jitske Van de Veire een eerlijke foto waarbij ze schreef dat ze de laatste maanden gigantisch veel afgevallen is. «Dit is het resultaat van stress, ondernemen in tijden van corona, het leven dat allesomvattend is, dat veel is en nog niet goed dat concept ‘veel’ kunnen plaatsen», klonk het.

Vooroordelen

De 28-jarige eigenares van kapperszaak Wakko én woordvoerster van ‘Wel Jong’ kreeg hier en daar echter te horen dat sommige mensen vermoeden dat er een andere reden voor is. Dat wilde ze toch even rechtzetten. «Intussen hoorde ik waaien dat ik toch wel aan de drugs moet zitten als ik zoveel vermagerd ben. Gekke wereld. Ooit bij stilgestaan dat ik gewoon heel hard aan het werken ben en al meer dan een half jaar geen druppel alcohol meer aanraak? Dat het niet altijd een extreme reden hoeft te hebben? Dat vooroordelen zoveel vergif kunnen spreiden? Dat ook dit weer een voorbeeld is dat mensen het niet kunnen aannemen dat je oké bent en gewoon hard werkt om iets schoons op te bouwen? Da’s te saai zeker? Lief zijn», schrijft ze op Instagram.

Instagram Stories / @jitskevandeveire

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/jitske-van-de-veire-reageert-op-geruchten-waarom-ze-zoveel-vermagerd-gekke-wereld

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top