Vind ons op

Zita

Jitske Van de Veire poseert gewaagd voor spiegel: «Toch gek hoe ‘naakt’ nog steeds het meeste aandacht krijgt»

Entertainment

Jitske Van de Veire poseert gewaagd voor spiegel: «Toch gek hoe ‘naakt’ nog steeds het meeste aandacht krijgt»

Jitske Van de Veire verbaast zich op Instagram over het feit dat een foto waarop ze halfnaakt poseert meer likes krijgt dan een minder opvallende foto. «Gekke wereld», klinkt het.

De 28-jarige eigenares van kapperszaak Wakko én woordvoerster van ‘Wel Jong’ deelde gisteren een kiekje waarop ze voor de spiegel poseert met enkel een slipje aan. In geen tijd kreeg de foto meer dan 5.000 likes, opvallend meer dan de posts waarin ze minder de nadruk op haar lichaam legt. «Toch gek hoe ‘naakt’ nog steeds het meeste aandacht krijgt op sociale media. Volgende keer plak ik het logo van ‘Jitske knipt’ op mijn kont. Gekke wereld», schrijft ze erbij.

Bewondering

De reacties op de foto zijn stuk voor stuk positief. «Zo dapper dat je deze foto’s durft te plaatsen», «Puur natuur», «Sterke vrouw, weerbaar lijf», «Perfect», en «De max van een foto», is de algemene teneur.


Instagram Stories / @jitskevandeveire

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/jitske-van-de-veire-poseert-gewaagd-voor-spiegel-toch-gek-hoe-naakt-nog-steeds-het-meeste-aandacht-krijgt

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top