HomeNieuwsEntertainmentJitske Van de Veire geeft volger lik op stuk nadat die haar...

Jitske Van de Veire geeft volger lik op stuk nadat die haar «marginaal wijf» noemt

Jitske Van de Veire heeft een volger die een ongepaste reactie plaatste op één van haar foto’s krachtig van repliek gediend.

Afgelopen vrijdag deelde Jitske twee foto’s waarop ze verschillende houdingen aanneemt om aan te tonen dat op Instagram niet alles is wat het lijkt. Een volger stoorde zich daar kennelijk aan en reageerde als volgt: «Eerst vond ze het niet erg om wat molliger te zijn en nu is ze graatmager. Goed voorbeeld voor onze pubers, Jitske. En uw pa is al even gek! Gestoord zijn jullie allemaal. En er geldt een vrije meningsuiting! Topwijf? Marginaal wijf ja», klonk het.

Gevat antwoord

De 28-jarige eigenares van kapperszaak Wakko én woordvoerster van ‘Wel Jong’ liet de bedenkelijke reactie niet aan haar hart komen en reageerde op haar manier. «Bedankt voor jouw opbouwende kritiek! Hopelijk heb je een fijne avond en leer je je pubers niet om zo’n reacties te plaatsen», antwoordde ze de vrouw.

Instagram Stories / @jitskevandeveire

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/jitske-van-de-veire-geeft-volger-lik-op-stuk-nadat-die-haar-marginaal-wijf-noemt

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels