HomeNieuwsEntertainmentJimmy Kimmel toont zoontje voor het eerst na hartoperatie

Jimmy Kimmel toont zoontje voor het eerst na hartoperatie

Tijdens de laatste aflevering van de talkshow ‘Jimmy Kimmel’ Live had de presentator zijn zoontje bij. Jimmy Kimmel wou op die manier aankondigen dat de tweede hartoperatie van de jongen goed is verlopen. 

De afgelopen maanden zijn niet gemakkelijk geweest voor de Amerikaanse presentator. Eerder dit jaar is zijn zoontje geboren met een hartafwijking, en ondertussen is de dreumes al twee keer onder het mes moeten gaan.

Met tranen in de ogen

Maar tijdens de laatste aflevering van de talkshow ‘Jimmy Kimmel Live!’ had de 49-jarige komiek goed nieuws. “Dit mannetje heeft zopas een hartoperatie gehad, maar het ziet ernaar uit dat hij zich goed voelt, mensen”, zei hij met zijn zoon Billy op de arm. “Papa huilt op tv, maar Billy niet”, grapte hij zichtbaar geëmotioneerd.

Tegelijk nam Kimmel ook de tijd om het personeel van het kinderhospitaal, waar het ventje was opgenomen, te bedanken. Hij maakte ook duidelijk dat hij gekant is tegen de afschaffing van het Amerikaanse Children’s Health Insurance Program. Hij roept politici dan ook op hun verantwoordelijkheid te nemen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels