HomeNieuwsEntertainmentJessica Alba is opnieuw mama geworden op oudejaarsavond

Jessica Alba is opnieuw mama geworden op oudejaarsavond

Jessica Alba is op de laatste dag van het jaar voor de derde keer mama geworden. Samen met haar man Cash Warren verwelkomde de actrice hun eerste zoontje, Hayes.

De 36-jarige ster maakte het heuglijke nieuws zelf bekend via Instagram. “Beste geschenk om het nieuwe jaar in te luiden. Cash en ik voelen ons zo gezegend», schreef ze bij een foto van de kleine uk.

Trotse zussen

Alba heeft al twee dochters, de 9-jarige Honor en de 5-jarige Haven. Nog volgens de Amerikaanse schone zijn haar dochters “nu al geobsedeerd door hun broertje”.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Ook trotse vader Warren deed beroep op het mediakanaal om een foto van zijn kersverse zoon te delen. “Hayes Alba Warren: je weet als geen ander hoe je het nieuwe jaar moet inluiden. Je kwam enkele dagen te vroeg op de wereld, maar we zijn dolgelukkig. Je moeder is de sterkste vrouw die ik ken… Je mag je gelukkig prijzen met haar aan je zijde. Je hebt ook twee fantastische zussen die je nu al doodgraag zien”, klinkt het aandoenlijk. “Ik beloof dat ik altijd van je zal houden en je zal helpen om al je dromen waar te maken.”

A post shared by Cash Warren (@cash_warren) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels