HomeNieuwsEntertainmentJeroen Perceval is papa geworden van een tweeling: «Ik ben zo dankbaar...

Jeroen Perceval is papa geworden van een tweeling: «Ik ben zo dankbaar en blij»

Acteur en regisseur Jeroen Perceval is voor de tweede keer papa geworden. Zijn vrouw beviel van een tweeling. Dat maakte hij bekend op Instagram.

Jeroen Perceval, die onlangs als regisseur debuteerde met ‘Dealer’, en zijn vrouw Griet Van Damme zijn de trotse ouders geworden van een jongen en een meisje. «Op 4 mei 2022 heeft het universum ons gezegend. Verwelkom mijn dochter (links) en mijn zoon (rechts) Romane & Gaspard Perceval. Ik ben zo dankbaar en blij om de vader te zijn van zoveel licht. De wereld is van jullie», glundert hij op Instagram.

Felicitaties

Zijn volgers zijn erg blij voor hen. «Zo schoon. Geweldig! Proficiat», «Het mooiste wat er is», en «Prachtige kindjes! Veel plezier en geluk samen», klinkt het in de reacties.

Pluspapa

Jeroen en Griet hebben samen al een dochtertje, Cézanne (3). Daarnaast is de 44-jarige acteur pluspapa van Griets dochter Axelle (12).

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/jeroen-perceval-papa-geworden-van-een-tweeling-ik-ben-zo-dankbaar-en-blij

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels